De Keyn, Belgische verfpartner van de Opera van Brussel, De Munt

By Geen Category @nl

(c) De Gobert / La Monnaie De Munt

Renovatie

Het Theater De Munt was al twee jaar in volle renovatie. Vanavond, tromgeroffel, gaan de gordijnen open en laten ze in preview het nieuwe gezicht zien.

Decoraties zijn briljanter, de stoelen comfortabeler, de gordijnen werden vervangen, de airconditioning werd verbeterd … De Munt theater behoudt zeker de titel van één van de mooiste opera’s ter wereld en biedt een complete facelift, onder meer dankzij De Keyn’s verven!

Inderdaad, verven De Keyn hebben enkele maanden samengewerkt op deze enorme site en bieden opfrissing in de loges, de kantoren, de workshops, de receptiezalen …

Schilders en bouwspecialisten werken actief om klaar te zijn voor de heropening, vanavond gepland in deze mythische plaats vol met geschiedenis. Wij waren vereerd om samen te werken in de renovatie van deze prestigieuze plaats die bovendien deel uitmaakt van ons Belgisch erfgoed.

Vanavond zal het schitterende wit van de De Keyn verven zeker de toeschouwers, acteurs, schrijvers, make-up artiesten en de duizenden mensen die aan de Munt werken verrukken om het magisch entertainment te verzekeren.

Voor meer informatie over onze producten, bezoek onze website dekeyn.be of solutions-deco.com

(c) De Gobert / La Monnaie De Munt

Win je lengte in verfpotten van De Keyn

By Geen Category @nl

Neem deel aan onze grote De Keyn zomer wedstrijd. Bezoek onze Facebook pagina en misschien win je je lengte in De Keyn verfpotten. Like eerst en vooral onze De Keyn Facebookpagina en laat je inspireren door boordevol deco ideeën (verf, renovatie, decoraratie). Alles geschreven door deco specialisten. Beantwoord daarna enkele vragen en… je bent misschien één van onze gelukkige winaars!!

Klik hier en neem deel

Raadpleeg hier alle modaliteiten alsook het reglement

Gagne ta taille en bidon_visu siteNL 760x505_2

Deco-solutions.com nu on line!

By Geen Category @nlNo Comments

Alle toptips om uw decoratie-ideeën te verwezenlijken

Gebrek aan inspiratie voor uw decoratie-, renovatiewerken of voor werken buiten? Op zoek naar praktisch advies om deze klussen zelf uit te voeren? U zou graag uw vragen stellen aan experts of andere fanaten? Hier bent u op het juiste adres!

Déco-Solutions is dé Belgische site gewijd aan decoratie, verf en hout in alle soorten.

Ontdek hem nu!
inspihomenl

WoodLover en De Keyn op Spa Francorchamps!

By Geen Category @nlNo Comments

affiche_24h2cv_2013
De 2 merken van de Durieu-groep waren aanwezig op de 24u 2CV van Spa Francorchamps!
In België is dit een waar instituut voor Citroën en zijn beroemde 2CV. Dit jaar prijkte het klassieke model zij aan zij met hedendaagse modellen die beter presteerden en innovatiever waren dan ooit. De editie 2013 werd ondersteund door het nieuwe merk ‘Woodlover’ uit de Durieu-groep. Na 24 uur racen op het beroemde circuit van Spa-Francorchamps werden 49 concurrenten geklasseerd. De grote winnaar was het BNLL Team Miko (Mikulinski-Mikulinski-Myatt-Proietti), 1ste Hybrides, 392 toeren in 24u02’25”490.
Het team Wood Lover Beaufort 1 (Van Gysegem-Istas-Beaufort-Marchandisse-Verstraelen) eindigt als 7de op 19t.
Het team De Keyn (Watelet-Draps-Willems-Ravens-Wuidar-Ligot) eindigt 23ste op 63t.