De Keyn: handige verf en een handige nieuwe site!

Al meer dan 170 jaar verkoopt De Keyn unieke, professionele verf die de vrucht is van een expertise en knowhow die van generatie op generatie worden doorgegeven. Wittinten voor alle oppervlakken en voor elk gebruik, maar uiteraard ook een exclusieve waaier van 45 kleuren om aan al uw behoeften te beantwoorden. Of ze nu flashy, gezellig, klassiek of trendy zijn, allemaal zijn ze uiterst dekkend, duurzaam en makkelijk aan te brengen. Stuk voor stuk kwaliteiten die van de verf van De Keyn handige verf maken.

Handig is ook de nieuwe website van De Keyn. We wilden dat hij overeenstemde met ons merk en onze producten. Eenvoudig, praktisch om te raadplegen, handig in gebruik, vol tips en advies om te voldoen aan uw behoeften en om u het leven makkelijker te maken. Aarzel niet om ons via een mail of brief te laten weten wat u ervan vindt!

Ook de verpakking van onze verf kreeg een nieuwe look. Alles in een nieuw kleedje steken, dat is waar onze verf goed in is! Goed nieuws dus. De nieuwe, sobere potten werden nog steviger en bewaren de verf op een optimale manier voor, tijdens en tot enkele maanden na het gebruik.

De Keyn heeft er altijd al naar gestreefd om kwaliteitsproducten aan te bieden die respectvol zijn voor mens en natuur. En dit alles tegen een ongeëvenaarde prijs. Want ook dat is handig!

De Keyn: een kleurrijk verhaal

1840: Jean De Keyn richt de onderneming op, in die tijd gespecialiseerd in poederpigmenten. Zijn productassortiment breidt al snel uit.

1885: De Keyn commercialiseert de eerste natuurlijke kwaliteitsharsen afkomstig uit het verre Congo.

1919: Bezorgd over de gevolgen van lood voor de gezondheid, waaronder saturnisme of chronische loodvergiftiging, stellen de opvolgers van Jean De Keyn de eerste loodvrije verf samen. Een kwaliteitsverf op basis van aluminium, waarvan de eigenschappen de reputatie van de traditionele verfproducten van De Keyn in België nog versterkten.

1926: De Keyn innoveert en lanceert de eerste potten kant-en-klare verf op de markt. Deze reeds gedoseerde verf, waarbij men de pigmenten niet meer zelf moest mengen, brengen een kleurrijke toets fantasie in heel wat Belgische huishoudens. Ze kennen een ongezien succes.

1960: De Keyn breidt de toegankelijkheid tot kleurenverf nog verder uit en wordt het eerste verfmerk dat wordt verkocht in de grootdistributie. De knowhow en reputatie van De Keyn hebben onze landsgrenzen op dat moment al overgestoken.

2008: De Franse groep Durieu Coatings koopt het merk De Keyn. Het breidt de kleurenwaaier uit, terwijl er wordt voortgebouwd op de traditie van kwaliteit en innovatie die heel de geschiedenis van De Keyn kenmerkt.

Meer informatie:

Tel. : +32 (0)10 420 090 Fax : +32 (0)10 420 099
Email : info@dekeyn.be
Durieu Coatings SA *
Boucle Odon Godart, 8 1348 Louvain-La-Neuve Belgique
Ontdek de website van Durieu Coatings
Website : http://www.durieucoatings.com
Bel op ons gratis nummer : 0800 24 014

Facebook