De Keyn, Belgische verfpartner van de Opera van Brussel, De Munt

(c) De Gobert / La Monnaie De Munt

Renovatie

Het Theater De Munt was al twee jaar in volle renovatie. Vanavond, tromgeroffel, gaan de gordijnen open en laten ze in preview het nieuwe gezicht zien.

Decoraties zijn briljanter, de stoelen comfortabeler, de gordijnen werden vervangen, de airconditioning werd verbeterd … De Munt theater behoudt zeker de titel van één van de mooiste opera’s ter wereld en biedt een complete facelift, onder meer dankzij De Keyn’s verven!

Inderdaad, verven De Keyn hebben enkele maanden samengewerkt op deze enorme site en bieden opfrissing in de loges, de kantoren, de workshops, de receptiezalen …

Schilders en bouwspecialisten werken actief om klaar te zijn voor de heropening, vanavond gepland in deze mythische plaats vol met geschiedenis. Wij waren vereerd om samen te werken in de renovatie van deze prestigieuze plaats die bovendien deel uitmaakt van ons Belgisch erfgoed.

Vanavond zal het schitterende wit van de De Keyn verven zeker de toeschouwers, acteurs, schrijvers, make-up artiesten en de duizenden mensen die aan de Munt werken verrukken om het magisch entertainment te verzekeren.

Voor meer informatie over onze producten, bezoek onze website dekeyn.be of solutions-deco.com

(c) De Gobert / La Monnaie De Munt